Переказуйте на карти ПриватБанку без комісії

Оплата на карту ПБ є одним з найбільш розповсюджених шляхів сплати за товари та послуги в Інтернет, та за його межами. І хоча інколи виникають певні проблеми, банк втримує пальму першості завдяки величезній кількості відділень, терміналів та банкоматів, а також завдяки проактивній позиції з впровадження нових послуг.
Так, на ряду із переказом між картами ПриватБанку та поповненням карти в терміналі з’явилась можливість переказу безпосередньо з карти іншого банку на карту ПБ, і, що показово – без комісії.

Сервіс доступний за посиланням Здійсніть переказ з картки на картку.

screen01

На сторінці, що відкрилась, необхідно вказати карту, з якої необхідно списати кошти, місяць та рік закінцення її дії, CVC2/CVV2 код; також номер картки ПриватБанку, на яку необхідно зарахувати кошти, й суму до переказу. Після цього натиснути “Відправити кошти”.

Далі з’явиться сторінка, на якій необхідно вказати номер телефону, на який буде відправлено код-підтвердження платежу.
screen02

Вкажіть номер, бажано той, який вже знає ПриватБанк, і натисніть “Отримати СМС-пароль”.

screen03

На наступній сторінці вкажіть пароль, який надійне у СМС, та натисніть “Підтвердити платіж”. В разі успішного переказу ви отримаєте наступне повідомлення:

screen04

Переказ буде виконано без комісії.

Помилка переказу може бути викликана тим що банк-емітент карти, з якої списуються кошти, має певні обмеження на переказ коштів в Інтернет. У такому випадку зв’яжіться з банком та зніміть обмеження.

Успіхів!

Залишити відповідь